0 perkara tentang perempuan yang boleh buat laki suka dan hilang suka..

10 perkara tentang perempuan yang boleh buat laki suka dan hilang suka..

Korang rasa ape 10 perkara tentang perempuan yang boleh buat lelaki suka dan boleh hilang suka?..hehe..jangan marah ye korang kalau apa yang niesz cakap ni tak betul..saja je niesz buat entry ni..sekadar untuk menghiburkan..korang tak marah kan? ok, jom check apa yang niesz list kan ni betul atau tak..

Perempuan takut time nak beranak TAPI Lelaki dah tak sabar2 nak jadi bapak..
Perempuan takut tayar kereta pancit tepi jalan TAPI Lelaki dapat tolong dapat berkenalan..
Perempuan takut dengan gelap TAPI Lelaki time ni lah tangan duk merayap..
Perempuan takut hilang dara TAPI Lelaki maintain teruna..
Perempuan takut hidup bermadu TAPI Lelaki dah ter pk2 nak tambah lagi satu..


Perempuan suka time dapat cuti period TAPI Lelaki terpaksa kawal diri, hilang mood..
Perempuan suka bila dapat shopping TAPI Lelaki duk kira2 duit yang tinggal brapa keping..
Perempuan suka jaga penampilan TAPI Lelaki anggap tu semua punca kelambatan..
Perempuan suka dipuji TAPI Lelaki, nak cakap tu, mak ai!ego tinggi..
Perempuan suka complicated kan keadaan TAPI Lelaki yang simple tu lagi berkesan..

Image Hosted At MyspaceGens

Popular Posts